Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του ΚΥ Κανδάνου

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΝΔΑΝΟΥ

Το Κέντρο Υγείας Κανδάνου βρίσκεται στο χωριό Κάνδανος του δήμου Κανδάνου-Σελίνου στο νομό Χανίων και εποπτεύεται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Άρχισε να λειτουργεί στις 17/4/1989 και σε αυτό υπάγονται τα περιφερειακά ιατρεία:  Αλικιανού, Βουκολιών, Βουτά, Γαύδου, Καμπανού, Κουντούρας, Λάκκων, Μεσκλών, Ντερέ, Παλαιόχωρας, Παλαιών Ρουμάτων, Ροδοβανίου, Στροβλών.

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Στο Κέντρο Υγείας Κανδάνου λειτουργούν ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων για την προσφορά πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει εποπτικά τα ιατρεία που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας Κανδάνου και το αντίστοιχο ωράριο λειτουργίας. 
 


Ιατρείο Ωράριο Λειτουργίας*
Γενικής Ιατρικής/Παθολογικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ και Ενεργής Εφημερίας 
Οδοντιατρικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ και Μικτής Εφημερίας 
Παιδιατρικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ και Ενεργής Εφημερίας 
Εφημερείο Ενεργής Εφημερίας 


Στο Κέντρο Υγείας Κανδάνου λειτουργεί Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας. Επίσης, στα Τακτικά Ιατρεία του Κέντρου Υγείας δεν λειτουργεί σύστημα ορισμού ραντεβού. Τα εργαστήρια που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας είναι: Μικροβιολογικό και Ακτινολογικό.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, πραγματοποιούνται επίσης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας κατ' οίκον επισκέψεις. Οι επισκέψεις αυτές γίνονται από γιατρούς ή από επισκέπτες υγείας, μαίες, κοινωνικούς λειτουργούς κτλ του Κέντρου Υγείας σε άτομα που είναι κατακεκλιμένα ή δεν μπορούν να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας λόγω κατάκλισης, κινητικών προβλημάτων ή/και μη ύπαρξης συγγενικών προσώπων. Από το Κέντρο Υγείας Κανδάνου προσφέρονται επίσης υπηρεσίες κατ' οίκον νοσηλείας. Πρόκειται για κατ' οίκον επισκέψεις που πραγματοποιούνται από νοσηλευτές/τριες του Κέντρου Υγείας για παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών σε άτομα που χρήζουν κατ' οίκον νοσηλευτικής φροντίδας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2015

CERTIFICATE ISO 9001:2015