Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του ΚΥ Καστελλίου

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΕΔΙΑΔΟΣ

Το Κέντρο Υγείας Καστελλίου Πεδιάδος βρίσκεται στο χωριό Καστέλλι Πεδιάδος του δήμου Μινώα Πεδιάδας στο νομό Ηρακλείου και εποπτεύεται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Άρχισε να λειτουργεί στις 24 Οκτ.1988 και σε αυτό υπάγονται τα περιφερειακά ιατρεία: Αγίων Παρασκιών, Αμαριανού, Γουβών, Επισκοπής, Θραψανού, Λιμένος Χερσονήσου, Μαλλίων, Μοχού, και το Ειδικό περιφερειακό ιατρείο  Κ. Αεροδρομίου Ηρακλείου "ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ"

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Στο Κέντρο Υγείας Καστελλίου Πεδιάδος λειτουργούν ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων για την προσφορά πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει εποπτικά τα ιατρεία που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας Καστελλίου Πεδιάδος και το αντίστοιχο ωράριο λειτουργίας. 
 

Ιατρείο Ωράριο Λειτουργίας*
 Γενικής Ιατρικής/Παθολογικό  Ωράριο 8πμ έως 2μμ και Ενεργής Εφημερίας 
 Υπερηχοτομογράφος         
 Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή,  απο τις 8πμ έως 2μμ                     (Τηλ. για ραντεβού 2891340042)
 Παιδιατρικό  Ωράριο 8πμ έως 2μμ και Μικτής Εφημερίας 
 Διαβητολογικό  Ωράριο 8πμ έως 2μμ 

 Γυναικολογικό - Μαιευτικό  

 Ωράριο 8πμ έως 2μμ                                                           (Τηλ. για ραντεβού 2891340031)

Στο Κέντρο Υγείας Καστελλίου Πεδιάδος λειτουργεί Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας. Επίσης, στα Τακτικά Ιατρεία του Κέντρου Υγείας λειτουργεί σύστημα ορισμού ραντεβού.

Τα εργαστήρια που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας είναι: Μικροβιολογικό και Ακτινολογικό.

Για το Κ.Υ.Καστελλίου η αιμοληψία, η συγκένρωση και αποστολή των δειγμάτων αίματος, γίνεται καθε Τετάτη και Παρασκευή πρωί.          Τηλ. για ραντεβού 2891340024 - 25

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, πραγματοποιούνται επίσης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας κατ' οίκον επισκέψεις. Οι επισκέψεις αυτές γίνονται από γιατρούς ή από επισκέπτες υγείας, μαίες, κοινωνικούς λειτουργούς κτλ του Κέντρου Υγείας σε άτομα που είναι κατακεκλιμένα ή δεν μπορούν να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας λόγω κατάκλισης, κινητικών προβλημάτων ή/και μη ύπαρξης συγγενικών προσώπων. Από το Κέντρο Υγείας Καστελλίου Πεδιάδος προσφέρονται επίσης υπηρεσίες κατ' οίκον νοσηλείας. Πρόκειται για κατ' οίκον επισκέψεις που πραγματοποιούνται από νοσηλευτές/τριες του Κέντρου Υγείας για παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών σε άτομα που χρήζουν κατ' οίκον νοσηλευτικής φροντίδας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2015

CERTIFICATE ISO 9001:2015

Σχήμα Διοίκησης

Υπουργείο Υγείας --> Διοίκηση 7ης ΥΠΕ --> Κέντρο Υγείας Καστελλίου Πεδιάδος --> Περιφεριακά Ιατρεία Ευθύνης ΚΥ Καστελλίου --> Εξεταστήρια ευθύνης ΚΥ Καστελλίου