Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του ΚΥ Κισσάμου


ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

Το Κέντρο Υγείας Κισσάμου βρίσκεται στο χωριό Καστέλλι Κισσάμου του δήμου Κισσάμου στο νομό Χανίων και εποπτεύεται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Άρχισε να λειτουργεί στις 23/9/1986 και σε αυτό υπάγονται τα περιφερειακά ιατρεία: Γερανίου, Δελιανών, Έλους, Καλαθενών, Καληδωνίας, Καλουδιανών, Κεφαλίου, Κολυμβαρίου, Μάλεμε, Νέας Κυδωνίας, Πλατάνου, Σπηλιάς, Σφακοπηγαδίου, Ταυρωνίτη.

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου λειτουργούν ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων για την προσφορά πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει εποπτικά τα ιατρεία που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και το αντίστοιχο ωράριο λειτουργίας. 

 

Ιατρείο Ωράριο Λειτουργίας*
Γενικής Ιατρικής/Παθολογικό 
(Σαν έκτο οργανωμένο ιατρείο λειτουργούν καθημερινά και σε 24ωρη βάση οι "πρώτες βοήθειες", όπου εξετάζονται περίπου 40-55 άτομα ημερησίως)
Ωράριο 8πμ έως 2μμ, Ενεργής Εφημερίας και Μικτής Εφημερίας 
Οδοντιατρικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ, Μικτής Εφημερίας και Εφημερία Ετοιμότητας 
Παιδιατρικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ και Ενεργής Εφημερίας 
Εφημερείο 
(Λειτουργεί και ως Ιατρείο Έκτακτων Περιστατικών)
Ωράριο 8πμ έως 2μμ, Ενεργής Εφημερίας και Μικτής Εφημερίας 
Εξεταστήριο Μαιών Ωράριο 8πμ έως 2μμ 
Φυσιοθεραπευτικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ 


Στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου λειτουργεί Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας. Επίσης, στα Τακτικά Ιατρεία του Κέντρου Υγείας λειτουργεί σύστημα ορισμού ραντεβού. Τα εργαστήρια που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας είναι: Μικροβιολογικό, Ακτινολογικό και Φυσικοθεραπευτήριο.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, πραγματοποιούνται επίσης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας κατ' οίκον επισκέψεις. Οι επισκέψεις αυτές γίνονται από γιατρούς ή από επισκέπτες υγείας, μαίες, κοινωνικούς λειτουργούς κτλ του Κέντρου Υγείας σε άτομα που είναι κατακεκλιμένα ή δεν μπορούν να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας λόγω κατάκλισης, κινητικών προβλημάτων ή/και μη ύπαρξης συγγενικών προσώπων. Από το Κέντρο Υγείας Κισσάμου προσφέρονται επίσης υπηρεσίες κατ' οίκον νοσηλείας. Πρόκειται για κατ' οίκον επισκέψεις που πραγματοποιούνται από νοσηλευτές/τριες του Κέντρου Υγείας για παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών σε άτομα που χρήζουν κατ' οίκον νοσηλευτικής φροντίδας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2015

CERTIFICATE ISO 9001:2015