Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του ΚΥ Μοιρών

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΙΡΩΝ

Το Κέντρο Υγείας Μοιρών βρίσκεται στο χωριό Μοίρες του δήμου Φαιστού στο νομό Ηρακλείου και εποπτεύεται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Άρχισε να λειτουργεί στις 1/10/86 και σε αυτό υπάγονται τα περιφερειακά ιατρεία: Αγίων Δέκα, Βασιλικών Ανωγείων, Γρηγοριάς, Ζαρού, Μιαμούς, Πόμπιας, Σίβα και το Πολυδύναμο Π.Ι. Τυμπακίου.

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών λειτουργούν ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων για την προσφορά πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει εποπτικά τα ιατρεία που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και το αντίστοιχο ωράριο λειτουργίας. 
 

Ιατρείο Ωράριο Λειτουργίας*
Γενικής Ιατρικής/Παθολογικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ 
Γυναικολογικό/Μαιευτικό Ωράριο 7πμ έως 3μμ 
Οδοντιατρικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ 
Παιδιατρικό  
Εφημερείο Ωράριο 8πμ έως 2μμ και Ενεργής Εφημερίας 
Άλλο Ιατρείο 
(Εμβόλια)
Ωράριο 8πμ έως 2μμ 

Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών λειτουργεί Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας. Επίσης, στα Τακτικά Ιατρεία του Κέντρου Υγείας λειτουργεί σύστημα ορισμού ραντεβού. Τα εργαστήρια που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας είναι: Μικροβιολογικό και Ακτινολογικό.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, πραγματοποιούνται επίσης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας κατ' οίκον επισκέψεις. Οι επισκέψεις αυτές γίνονται από γιατρούς ή από επισκέπτες υγείας, μαίες, κοινωνικούς λειτουργούς κτλ του Κέντρου Υγείας σε άτομα που είναι κατακεκλιμένα ή δεν μπορούν να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας λόγω κατάκλισης, κινητικών προβλημάτων ή/και μη ύπαρξης συγγενικών προσώπων. Από το Κέντρο Υγείας Μοιρών προσφέρονται επίσης υπηρεσίες κατ' οίκον νοσηλείας. Πρόκειται για κατ' οίκον επισκέψεις που πραγματοποιούνται από νοσηλευτές/τριες του Κέντρου Υγείας για παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών σε άτομα που χρήζουν κατ' οίκον νοσηλευτικής φροντίδας.

Επίσης το ΚΥ Μοιρών σε συνεργασία με την Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ διοργανώνει κάθε Παρασκευή Ψυχιατρικό Ιατρείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού τηλεφωνικά επικοινωνόντας με την Κοινωνική Λειτουργό του ΚΥ. 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2015

CERTIFICATE ISO 9001:2015