Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του ΚΥ Περάματος

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Το Κέντρο Υγείας Περάματος βρίσκεται στο χωριό Πέραμα του δήμου Μυλοποτάμου στο νομό Ρεθύμνου και εποπτεύεται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Άρχισε να λειτουργεί στις 3/2/1989 και σε αυτό υπάγονται τα περιφερειακά ιατρεία: Γαράζου, Δροσιάς, Μαργαριτών, Μελιδονίου, Πανόρμου, Πηγής, Χουμερίου.  

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Στο Κέντρο Υγείας Περάματος λειτουργούν ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων για την προσφορά πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει εποπτικά τα ιατρεία που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας Περάματος και το αντίστοιχο ωράριο λειτουργίας. 
 


Ιατρείο Ωράριο Λειτουργίας*
Γενικής Ιατρικής/Παθολογικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ και Ενεργής Εφημερίας
Οδοντιατρικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ καθε τεταρτη κατοπιν ραντεβου
Παιδιατρικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ 
Γυναικολογικό/Μαιευτικό  Ωράριο 8πμ έως 2μμ
Εφημερείο 
(Λειτουργεί και ως Ιατρείο Έκτακτων Περιστατικών)
Ωράριο 8πμ έως 2μμ και Ενεργής Εφημερίας 
Ψυχιατρικό 
(Δύο φορές το μήνα εκ περιτροπής)
Ωράριο κατόπιν ραντεβού
Φυσιοθεραπευτικό  Ωράριο 8πμ έως 2μμ 
Εργαστήριο
(Ακτινολογικό Τεταρτη-Πεμπτη-Παρασκευη)
Ωράριο 8πμ έως 2μμ (εκτος λειτουργειας)


Στο Κέντρο Υγείας Περάματος λειτουργεί Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας. Επίσης, στα Τακτικά Ιατρεία του Κέντρου Υγείας λειτουργεί σύστημα ορισμού ραντεβού. Τα εργαστήρια που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας είναι: Μικροβιολογικό και Ακτινολογικό.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, πραγματοποιούνται επίσης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας κατ' οίκον επισκέψεις. Οι επισκέψεις αυτές γίνονται από γιατρούς ή από επισκέπτες υγείας, μαίες, κοινωνικούς λειτουργούς κτλ του Κέντρου Υγείας σε άτομα που είναι κατακεκλιμένα ή δεν μπορούν να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας λόγω κατάκλισης, κινητικών προβλημάτων ή/και μη ύπαρξης συγγενικών προσώπων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2015

CERTIFICATE ISO 9001:2015