Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του ΚΥ Τζερμιάδων

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΖΕΡΜΙΑΔΩΝ

Το Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων βρίσκεται στο χωριό Τζερμιάδο του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου στο νομό Λασιθίου και εποπτεύεται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Άρχισε να λειτουργεί στις 1/7/1987 και σε αυτό υπάγονται τα περιφερειακά ιατρεία: Αγίου Γεωργίου, Ψυχρού.

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων λειτουργούν ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων για την προσφορά πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει εποπτικά τα ιατρεία που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων και το αντίστοιχο ωράριο λειτουργίας τους, χωρίς να είναι δεσμευτικό. 
 

Ιατρείο Ωράριο Λειτουργίας*
Γενικής Ιατρικής/Παθολογικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ και Ενεργής Εφημερίας 
Οδοντιατρικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ, Μικτής Εφημερίας και Εφημερία Ετοιμότητας 
Παιδιατρικό Ωράριο 8πμ έως 2μμ και Ενεργής Εφημερίας 
Χειρουργικό  


Στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων λειτουργεί Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας. Επίσης, στα Τακτικά Ιατρεία του Κέντρου Υγείας δεν λειτουργεί σύστημα ορισμού ραντεβού. Τα εργαστήρια που λειτουργούν στο Κέντρο Υγείας είναι: Μικροβιολογικό και Ακτινολογικό.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, πραγματοποιούνται επίσης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας κατ' οίκον επισκέψεις. Οι επισκέψεις αυτές γίνονται από γιατρούς ή από επισκέπτες υγείας, μαίες, κοινωνικούς λειτουργούς κτλ του Κέντρου Υγείας σε άτομα που είναι κατακεκλιμένα ή δεν μπορούν να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας λόγω κατάκλισης, κινητικών προβλημάτων ή/και μη ύπαρξης συγγενικών προσώπων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2015

CERTIFICATE ISO 9001:2015

Σχήμα Διοίκησης

Υπουργείο Υγείας --> Διοίκηση 7ης ΥΠΕ --> Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων --> Περιφεριακά Ιατρεία Ευθύνης ΚΥ Τζερμιάδων --> Εξεταστήρια ευθύνης ΚΥ Τζερμιάδων