7η ΥΠΕ

Διοίκηση 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ Κρήτης)
Δημοσκοπήσεις Υγείας Διοίκηση 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Ανοιχτή Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης για τους Υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων όλης της Κρήτης

Ιουν 1 2018 10:54 πμ

Ανοιχτή Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης για τους Υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων όλης της Κρήτης

Σε μια συντονισμένη προσπάθεια ενδυνάμωσης των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης συνεχίζουν για δεύτερο χρόνο τη συνεργασία και ανακοινώνουν τη λειτουργία εκ νέου της ανοιχτής τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων όλης της Κρήτης. Με αυτή τη δράση, υλοποιούν, ένα οραματικό σχέδιο για την υποστήριξη των μαθητών που δίνουν φέτος Πανελλήνιες, ενεργοποιώντας ομάδα Ειδικών Επιστημόνων Ψυχικής Υγείας,  οι οποίοι  θα είναι μαζί τους για να τους ακούσουν και να τους βοηθήσουν στην αντιμετώπιση και διαχείριση του άγχους τους. 

Η γραμμή υποστήριξης θα λειτουργήσει από σήμερα, 1 Ιουνίου 2018 έως και την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 τις ώρες 08.00 - 22.00.

Οι μαθητές, αλλά και οι γονείς τους, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της ανοιχτής γραμμής 2813 404469 και 2813 404470, όπου ειδικοί Ψυχικής Υγείας θα βοηθούν τους μαθητές στη διαχείριση του άγχους που βιώνουν κατά την ιδιαίτερη αυτή ψυχοπιεστική περίοδο των Πανελληνίων Εξετάσεων. 

Η 7η Υγειονομική Περιφέρειας Κρήτης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους τριάντα τρεις (33) επαγγελματίες όλων των δομών ψυχικής υγείας που λειτουργούν στην Περιφέρεια Κρήτης και του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου, που πλαισίωσαν σε εθελοντική βάση τη λειτουργία της γραμμής υποστήριξης, σε βάρος και του προσωπικού τους χρόνου, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο ευαισθησίας και υπευθυνότητας αυτών, καθώς και την έμπρακτη υποστήριξή τους στην παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην κοινότητα.  

Τέλος, εύχονται σε όλους τους μαθητές, Καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους!  

Αρχείο: ΔΤ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ(2)-1.doc

Επιστροφή