Δημόσια Διαβούλευση

Αποδοχή χρήσης:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
Πατώντας την εικόνα αποδοχής, στο τέλος του παρόντος κειμένου, αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στη συνέχεια:
  1. Ο ιστοχώρος της δημόσιας διαβούλευσης έχει τη λειτουργικότητα της δημόσιας συζήτησης πάνω σε μια πρόταση ή σε ένα θέμα. Για λόγους ταχύτητας και εξυπηρέτησης σας, δεν απαιτείται κανενός είδους εγγραφή για τη συμμετοχή σας στο σχολιασμό των θεμάτων.
  2. Η συμμετοχή σας στις συζητήσεις ΔΕΝ πρέπει να περιλαμβάνει υβριστικά σχόλια και εκφράσεις. Η "σωστή" συμμετοχή, εξασφαλίζει και τη συνέχεια της υπηρεσίας αυτής, καθώς δεν γίνεται άμεσος έλεγχος των συζητήσεων. 
  3. Ο σεβασμός και η κόσμια συμπεριφορά σε πιθανά διαφορετικές απόψεις απαιτείται. Τα emails που βάζετε πρέπει να είναι πραγματικά. Η διάρκεια της παρούσας υπηρεσίας εξαρτάται από τη συμπεριφορά σας.
  4. Τα θέματα είναι ενεργά, εξ ορισμού, για 7 ημέρες από τη δημιουργία τους και στη συνέχεια, αυτόματα, απενεργοποιούνται τα σχόλια.
  5. Οι θεματικές κατηγορίες της δημόσιας διαβούλευσης είναι δυο: "Διακηρύξεις", όπου συζητούνται οι τεχνικές προδιαγραφές μιας μελλοντικής διακήρυξης, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική και "Υγεία", όπου συζητούνται διάφορα θέματα υγείας.
  6. Η Δ/νση Πληροφορικής της Διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ Κρήτης), μπορεί να σβήνει ή να τροποποιεί, οποιοδήποτε σχόλιο. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύει τη χρήση σε οποιοδήποτε ip. Συνεπώς πιθανή απόκλιση από κόσμιες συμπεριφορές, κατά την άποψη στελεχών της Δ/νσης Πληροφορικής της 7ης ΥΠΕ, θα οδηγεί σε απαγόρευση πρόσβασης του ip του υπολογιστή του χρήστη, χωρίς καμία προειδοποίηση.
  7. Υπάρχει ήδη ενεργοποιημένη προστασία από spams και bots. Για το λόγο αυτό, υπάρχει η (μικρή) πιθανότητα αυτόματης απόρριψης των σχολίων σας.
  8. Απαγορεύεται η δημοσίευση αποπροσανατολιστικών σχολίων, που δεν έχουν σχέση με το θέμα της δημόσιας διαβούλευσης. Η ελευθερία της έκφρασης βασίζεται στην υπεύθυνη στάση και στα επιχειρήματα. Συνεπώς τα σχόλια σας πρέπει να είναι σχετικά με το θέμα και να προάγουν τη συζήτηση.
  9. Καλό είναι να μην χρησιμοποιείται φυλλομετρητή (browser) Internet Explorer διότι έχουν παρατηρηθεί δυσλειτουργίες στην καταχώρηση των σχολίων
  10. Για την εισαγωγή του σχολίου εισάγετε στο κουτάκι "Start the discussion..." ή "Join the discussion..." ή "Ξεκινήστε τη συζήτηση..." τις παρατηρήσεις και μετά βάζετε όνομα και email και τσεκάρετε το "I 'd rather post as a guest" ή "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης" (για να μην χρειάζεται το σχόλιο Approve από εμάς). Για να ολοκληρωθεί η καταχώρηση του σχολίου πατάτε το γκρίζο βελάκι που δείχνει δεξιά.

ΑΝ ΣΥΝΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΔΙΠΛΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑΣυμφωνώ

EU-GAPP website EU-JAMRAI website EU-IPAAC website Panacea Research Project website ΕΣΠΑ