Δημόσια Διαβούλευση

Μπορείτε να προτείνετε θέμα/πρόταση συζήτησης, αποστέλλοντας το (και τις σχετικές παρατηρήσεις σας) στο mail ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας (βάζοντας ως Μονάδα υγείας τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ). 

Προσοχή: Για την εισαγωγή του σχολίου εισάγετε στο κουτάκι "Start the discussion..." ή "Join the discussion..." ή "Ξεκινήστε τη συζήτηση..." τις παρατηρήσεις και μετά βάζετε όνομα και email και τσεκάρετε το "I 'd rather post as a guest" ή "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης" (για να μην χρειάζεται το σχόλιο Approve από εμάς). Για να ολοκληρωθεί η καταχώρηση του σχολίου πατάτε το γκρίζο βελάκι που δείχνει δεξιά.

Επίσης καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε για φυλλομετρητή (browser) τους Microsoft Internet Explorer & Edge γιατί έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στην καταχώρηση των σχολίων.

Η συμμετοχή σας στις συζητήσεις ΔΕΝ πρέπει να περιλαμβάνει υβριστικά σχόλια και εκφράσεις. Η ελευθερία της έκφρασης βασίζεται στην υπεύθυνη στάση και στα επιχειρήματα. Τα θέματα, εξ ορισμού, είναι ενεργά για 7 ημέρες από τη δημιουργία τους, με εξαίρεση τις δεύτερες διαβουλεύσεις που είναι για 4 ημέρες ή αν δηλώνεται διαφορετικά στη διαβούλευση

Για προβλήματα στην καταχώρηση επικοινωνήστε με Δ/νση Πληροφορικής στα 2813-404481 & informatics at hc-crete.gr

EU-GAPP website EU-JAMRAI website EU-IPAAC website Panacea Research Project website ΕΣΠΑ