7η ΥΠΕΔιοίκηση 7ης ΥΠΕ Κρήτης |
|
|
|
|
13ο Παγκρήτιο συνέδριο Μαιευτικής Γυναικολογίας 23-24 Σεπτεμβρίου 2023
Το 13ο Παγκρήτιο συνέδριο Μαιευτικής Γυναικολογίας διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενδομητρίωσης σε συνεργασία με την Μαιευτική-Γυναικολογική εταιρεία Κρήτης και την Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική του Αγίου Νικολάου στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023 στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.
Σκοπός του επιστημονικού αυτού συνεδρίου είναι η ενημέρωση των μαιευτήρων γυναικολόγων, των ιατρών άλλων ειδικοτήτων και των μαιών για τις εξελίξεις στην πρόληψη- διάγνωση- αντιμετώπιση των μαιευτικών και γυναικολογικών παθήσεων που συναντάμε στην καθ’ ήμερα κλινική πράξη.
Το παρόν συνέδριο σηματοδοτεί τα 31 χρόνια λειτουργίας της Μαιευτικής-Γυναικολογικής εταιρείας Κρήτης και την πράξη αδελφοποίησης με την αντίστοιχη εταιρεία της Θεσσαλονίκης. Φέτος θα χορηγηθούν στους συμμετέχοντες 14.5 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Αρχείο: Πρόγραμμα συνεδρίου











