Τροφοδοσίες (rss)

Really Simple Syndication

»  Στην παρούσα ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε όλες τις ροές RSS που υποστηρίζει η διαδικτυακή πύλη της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και να επιλέξετε αυτές που σας ενδιαφέρουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε την επιθυμητή ροή δεδομένων ακολουθώντας τον σύνδεσμο που της αντιστοιχεί. Προαιρετικά μπορείτε να εγκαταστήσετε κάποιο απο τα ενδεικτικά προγράμματα ανάγνωσης RSS feeds.

Ενδεικτικά Προγράμματα Ανάγνωσης RSS

 

Ορισμός

»  Τα αρχικά RSS προέρχονται από τις αγγλικές λέξεις Really Simple Syndication (ή Rich Site Summary) και αντιπροσωπεύουν ένα πρότυπο που βασίζεται στην γλώσσα XML και επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη προσφορά περιεχομένου, όπως τίτλους ειδήσεων, ανακοινώσεις κ.α. Με την βοήθεια των RSS feeds (δηλαδή των ροών RSS) μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του site προβάλλοντας τους τίτλους και περιορισμένα αποσπάσματα του περιεχομένου.

Χρήση

»  Για να λαμβάνετε RSS feed θα πρέπει να εγκαταστήσετε κάποιο από τα ειδικά προγράμματα RSS Reader ή να ενεργοποιήσετε τη σχετική λειτουργία του web browser σας (π.χ. Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera) ή να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα προγράμματα RSS Reader που λειτουργούν μέσω web.

img title=

EGALITE website ecream website circe website Cyberhimprex
EU-GAPP website EU-JAMRAI website EU-IPAAC website Panacea Research Project website ΕΣΠΑ