Γεωγραφία Δήμων Νομού Λασιθίου

Δήμος Αγίου Νικολάου

Δήμος Αγίου Νικολάου

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων του Αγίου Νικολάου, της Νεάπολης  και της Κοινότητας Βραχασίου. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 511,99 τ.χλμ 

Για να κατεβάσετε σε πολύ υψηλή ανάλυση τους παραπάνω χάρτες που αναφέρονται στον Δήμο Αγίου Νικολάου, κάντε κλικ εδώ (περίπου 21ΜΒ).

Δήμος Ιεράπετρας

Ο Δήμος Ιεράπετρας προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Ιεράπετρας και Μακρύ Γιαλού. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 551.04 τ.χλμ

Για να κατεβάσετε σε πολύ υψηλή ανάλυση τους παραπάνω χάρτες που αναφέρονται στον Δήμο Ιεράπετρας, κάντε κλικ εδώ (περίπου 20ΜΒ).

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου βρίσκεται στα δυτικά του Νομού Λασιθίου και έχει σαν έδρα το Τζερμιάδο. Πρόκειται για ορεινό δήμο ο οποίος,  έχει έκταση 129.976 στρέμματα.

Για να κατεβάσετε σε πολύ υψηλή ανάλυση τους παραπάνω χάρτες που αναφέρονται στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, κάντε κλικ εδώ (περίπου 17ΜΒ).

Δήμος Σητείας

Ο Δήμος Σητείας είναι ο πλέον ανατολικός δήμος της Κρήτης.

Σητεία τέλος

Για να κατεβάσετε σε πολύ υψηλή ανάλυση τους παραπάνω χάρτες που αναφέρονται στον Δήμο Σητείας, κάντε κλικ εδώ (περίπου 19ΜΒ).

EU-GAPP website EU-JAMRAI website EU-IPAAC website Panacea Research Project website ΕΣΠΑ