Γεωγραφία Δήμων Νομού Χανίων

Δήμος Αποκορώνου

Ο Δήμος Αποκορώνου  συστάθηκε από την συνένωση των πρώην δήμων Αρμένων, Φρε, Βάμου, Γεωργιουπόλεως και Κρυονερίδας και της Κοινότητας Ασή Γωνιάς . Η έκταση του Δήμου είναι 323.13 τ.χλμ

Για να κατεβάσετε σε πολύ υψηλή ανάλυση τους παραπάνω χάρτες που αναφέρονται στον Δήμο Αποκορώνου, κάντε κλικ εδώ (περίπου 28ΜΒ).

Δήμος Καντάνου Σελίνου

Ο Δήμος Καντάνου - Σέλινου  συστάθηκε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων  Ανατολικού Σελίνου , Καντάνου και Πελεκάνου. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 369,06 τ.χλμ.

Για να κατεβάσετε σε πολύ υψηλή ανάλυση τους παραπάνω χάρτες που αναφέρονται στον Δήμο Καντάνου Σελίνου, κάντε κλικ εδώ (περίπου 22ΜΒ).

Δήμος Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου  συστάθηκε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Κισσάμου, Ινναχωρίου και Μυθύμνης. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 334.18 τ.χλμ

Για να κατεβάσετε σε πολύ υψηλή ανάλυση τους παραπάνω χάρτες που αναφέρονται στον Δήμο Κισσάμου, κάντε κλικ εδώ (περίπου 21ΜΒ).

Δήμος Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά  συστάθηκε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Πλατανιά , Βουκολιών, Κολυμβαρίου και Μουσούρων. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 495.43 τ.χλμ 

Για να κατεβάσετε σε πολύ υψηλή ανάλυση τους παραπάνω χάρτες που αναφέρονται στον Δήμο Πλατανιά, κάντε κλικ εδώ (περίπου 27ΜΒ).

Δήμος Σφακίων

Ο Δήμος Σφακίων βρίσκεται στα νότια  και ανατολικά του νομού Χανίων.  Έχει έκταση 467,589 km2 .

Για να κατεβάσετε σε πολύ υψηλή ανάλυση τους παραπάνω χάρτες που αναφέρονται στον Δήμο Σφακίων, κάντε κλικ εδώ (περίπου 21ΜΒ).

Δήμος Χανίων

Ο Δήμος Χανίων  συστάθηκε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Χανίων, Ακρωτηρίου, Ελευθερίου Βενιζέλου, Κεραμιών, Σούδας, Νέας Κυδωνίας και Θερίσου . Η έκταση του νέου Δήμου είναι 356.12 τ.χλμ

Για να κατεβάσετε σε πολύ υψηλή ανάλυση τους παραπάνω χάρτες που αναφέρονται στον Δήμο Χανίων, κάντε κλικ εδώ (περίπου 25ΜΒ).

Νήσος/Δήμος Γαύδου

Ο Δήμος Γαύδου βρίσκεται στη νήσο Γαύδος στα  νότια του νομού Χανίων. Έχει έκταση  27 τ.χλμ.

Για να κατεβάσετε σε πολύ υψηλή ανάλυση τους παραπάνω χάρτες που αναφέρονται στον Δήμο Γαύδου, κάντε κλικ εδώ (περίπου 6ΜΒ).

EU-GAPP website EU-JAMRAI website EU-IPAAC website Panacea Research Project website ΕΣΠΑ